Samarbetspartner

Fler spel för samma land

Tipsa dina vänner

Malin Baryard World Cup

Ett familjespel där du börjar med att tävla på en lånad häst. Ju fler priser du vinner, desto bättre häst får du tävla med. Målet är att vinna tillräckligt med priser för att till slut få en helt egen häst med utrustning, och därefter kunna vinna en hopptävling på denna häst! I varje deltävling har du möjlighet att vinna utrustning till stallet och du behöver förutom den egna hästen fem olika saker. Under spelet kommer det att hända olika saker, och du kommer även att få användning för dina hästkunskaper. Den ryttare som först har fått ihop häst och utrustning och därefter vunnit en deltävling vinner spelet.

Malin Baryard World Cup spelas av 2-5 deltagare och en omgång brukar ta ca 30 minuter. Från 8 år.