Samarbetspartner

Fler spel för samma land

Tipsa dina vänner

Tina Lund World Cup

Drömmer du om att bli en framgångsrik ryttare som Tina Lund? I Tinas eget spel ”Tina Lund World Cup”, får du chansen att visa upp dina talanger i spännande tävlingar. I början tävlar du på en lånad häst men ju fler priser du vinner, desto bättre häst får du tävla med. Målet är att vinna tillräckligt med priser för att till slut få en helt egen häst med utrustning, och därefter kunna vinna en hopptävling på denna häst! I varje deltävling har du möjlighet att vinna utrustning till stallet och du behöver förutom den egna hästen fem olika saker. Under spelet kommer det att hända olika saker, och du kommer även att få användning för dina hästkunskaper. Den ryttare som först har fått ihop häst och utrustning och därefter vunnit en deltävling vinner spelet.
Det krävs både lite tur, lite taktik och lite hästkunskap för att klara av denna utmaning. Många av hästarna är ”kändisar” och är du riktigt duktig kan du få hoppa med Tina Lunds häst Carola!

Tina Lund World Cup spelas av 2-5 deltagare och en omgång brukar ta ca 30 minuter. Från 8 år.